logo

Pilates. erő. Motiváció. Öröm. Életstílus.

Testi egészség, lelki egyensúly és minden, amire az ehhez vezető úton szükséged lehet.

Nem tudod mit kezdj a hátfájásoddal reggelente?

Nem tudod mit kezdj a hátfájásoddal reggelente? Sokan küzdötök ilyen problémával, főként reggelente, amikor kikeltek az ágyból.
Mi lehet a megoldás erre?

Megfelelő edzéssel és nyújtással meggyógyítható a tipikus reggeli hátfájás, sőt ha még időben vagy, megelőzhető is!

Ezért összeállítottam Neked egy videóanyagot, amiben mindent megtudsz, ami ahhoz kell, hogy könnyen és villámgyorsan, akár reggeli 5 perc (helyesen végzett 🙂 ) tornával leszámolhatsz vele!

[thrive_leads id=’2610′]

Pilates DVD és kiegészítők már a shopban!

Blog

Stabil törzset Mindenkinek!

Korábban már volt a YouTube csatornámon lejátszási lista ilyen címmel, mert elképesztően fontosnak tartom a törzsizmok erősítését, hogy stabilan tudjanak tartani bármilyen körülmények közt. A pilatesnek alapja, hogy az erőközpontot, azaz a

Bővebben »

Kezdd az evést ivással!

Mikor úgy 22 évvel ezelőtt lementünk az általános iskola ebédlőjébe, nekem mindig az volt az első dolgom, hogy végre igyak egy nagy pohár vizet. Vagyis lett volna… Ugyanis jött Kriszta

Bővebben »
profil

Ép lélekkel ép testet!♥

Sziasztok, a nevem Pölös Zsófia.

Segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akik valamiért letértek az egészséges élet útjáról.

Nem vágyam fitnesz modelleket képezni, viszont elszánt törekvésem segíteni az egészséges és boldog élet kialakításához. Ehhez sokszor a dolgok mögé látni, a lelki oldalt figyelni igazán fontos. Így megérthetjük, miért tartunk ott, ahol épp tartunk. Ehhez szeretnék segítséget mutatni itt a blogon.

Természetesen a mozgás elengedhetetlen eszköze a “testi fittségnek”, ezért a YouTube csatornámon ingyenes edzésekkel és oktató videókkal segítem a koordinált mozgás kialakítását, a szálkás, izmos test elérését!
Tarts velem! Lépjünk vissza az útra együtt! ♥

Videóim

Hátfájás? Vess véget neki most!

Tudd meg, hogy tudsz 5 perc tornával véget vetni a videómból!